Book online
Menu

Check availability

28 Dec 25
29 Dec 25
Book online
Reservations are temporarily unavailable. Please to contact the reception Ask for offer
Special offers Buy voucher
Buy voucher

Events

More

01 Jan

Jagnięcina w restauracji

Już dziś zapraszamy na wyjątkową kulinarną ucztę – jagnięcinę z
Kosarzysk, przygotowaną przez słynnego bacę Tadeusza Kluskę. Mięso
pochodzi od lokalnych owiec – tych zwyczajnych i tych najbardziej
charakterystycznych dla naszej okolicy: czarnych owiec , wychowanych
według wielopokoleniowej tradycji Czarnych Górali.
Tradycja, smak i autentyczność w każdej porcji. Wpadnij, spróbuj,
poczuj Piwniczną!

Oficjalne krojenie od godziny 18:00

See all

Awards

  • nagroda1​​
  • nagroda2
  • nagroda3
  • nagroda4
  • nagroda5
Project co-financed by the European Union within the frame of the Regional Operating Program of Lesser Poland Province for years 2007-2013
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close